top of page
20211030101849_1X3A9205.jpg

Event

Den lokala kyrkan är världens hopp

Leda norr

Leda norr handlar endast om att bygga Jesus Kristus kyrka. Det är för människor som brinner för den lokala kyrkan och Guds rikes kallelse.

 

Denna rörelse handlar om ge en ny vision, en nytt hopp för framtiden och som utrustar varje individ att gå ut i det Gud har kallat dom. Leda utrustar ledare att göra en skillnad i deras område och för Guds rike. Med olika seminarium och med praktiska verktyg och relationer utrustar det den lokala kyrkan.

20211030102012_1X3A9225.jpg

LEDA

LEDA är en dag som är designad för dig och din församling där vi kan träffas och bygga relationer, med ambitionen att få praktiska och konkreta verktyg och resurser för att bygga våra lokala kyrkor. 

Leda Anställd

Leda anställd är ett tillfälle för alla anställda inom Evangeliska Frikyrkan i Norrland att samlas. Ett tillfälle som innehåller verktyg för att ta sitt nästa steg i sin tjänst och en gemenskap där vi lära av varandra och söker Guds vägledning tillsammans.

DSC03793.jpg

Leda Ung

En dag för alla unga ledare i Norrland. Vi vågar gå dit ingen annan har vågat gå. Vår drivkraft är Jesus och genom honom har vi tro för att Norrland ska på nytt få få se hans kraft komma över våra församlingar. 

Mer info
bottom of page