top of page
Resurs 8.png

Leda norr är ett nätverk av församlingar inom Evangeliska frikyrkan, region Mitt Norrland, som jobbar med att arrangera ledardagar samt ge ut praktiska och konkreta verktyg och resurser för att bygga våra lokala kyrkor.

Resurs 35.png

Nätverk

En samlingspunkt för nätverkande mellan människor som längtar efter att bygga Guds rike. 

Resurs 36.png

Lärande

Skapa förutsättningar för ledare att växa i sitt ledarskap genom att ta del av undervisning, erfarenheter och lärdomar.

Resurs 37.png

Nästa generation

Vi är passionerade över att bygga Guds rike för nästa generation, där vi är en del av att låta unga människors drömmar och visioner forma dagens kyrka.

a.png
Resurs 3.png

Alexander Gullersbo - grundare & ordförande

1X3A9632.jpg

Alexander är pastor & i Korskyrkan Umeå och nätverksledare i Evangeliska frikyrkan, region Mitt Norrland. Han har jobbat i 10 år med församling och ledarskap. Han har en Teologisk kandidatexamen vid Örebro Teologiska högskola och har gått Akademi för ledarskaps & teologi, pastorsutbildning. Alexander är gift med Lovisa och bor i Nordmaling tillsammans med deras dotter Ebba. 

Alexander Gullersbo 

Erik Bryskhe

20211030104054_1X3A9307.jpg

Erik är sedan feb. 2017 pastor o föreståndare i Korskyrkan Umeå. Har jobbat i olika församlingstjänst sedan 1986. Innan flytten till Umeå var han föreståndare i Götene (14 år), Rystad (7år) o Djursdala (5 år). Har läst teologi via Örebro teologiska högskola 1996-1998.
Har under drygt 10 års tid suttit med i ledningsgruppen för POSOM i Götene. Även varit med och under 12 års tid byggt upp det fackliga arbetet inom Evangeliska Frikyrkan, Pingströrelsen och Alliansmissionen via fackförbundet VISION. Erik är gift med Karin och tillsammans har de två utflugna söner och två barnbarn

bottom of page